Blog Apiz2u
Blog Petua dan Produk Perniagaan Internet dan Dunia Guaman

Posts Tagged ‘iphone murah

Web Atau Blog Baru Saya

March 6 , 2008

Agak lama tak update blog ni, saya dah beli domain dan hosting sekali, so lepas ni saya akan lebih bertumpu di web/blog saya http://hapizrajali.com. Sekarang tengah setup lagi web saya ni. jadi sebelum tu saya nak bagitau pada anda yang memang suker giler atau memang teringin sangat nak beli atau memiliki IPHONE, saya ada offer […]