Blog Apiz2u
Blog Petua dan Produk Perniagaan Internet dan Dunia Guaman

Posts Tagged ‘Dunia Guaman

Dunia Guaman

February 16 , 2008

Ye, mungkin anda telah membaca post dan soalan saya sebelum ni. Jawapannya adalah ye dan juga tidak. Macam mana ni yek, ye dan tidak? Biasalah kalau namanya cerita/drama/filem, dah tentu ianya akan dibuat untuk menjadi lebih dramatik. Jadi apabila kita tengok cerita tu, mesti kita akan rasa tertarik. Macam contoh siri CSI kat tv tu, […]

Realiti Dunia Guaman.Mcm Citer ni ker?

February 14 , 2008

Anda pernah tengok citer ni? Kalau pernah, sekarang citer ni dah habis dah untuk season 1, 13 episod. Kalau yang tak pernah tengok, citer Sadiq & Co ni ditayangkan kat NTV7 pada setiap Jumaat, 8.30 mlm. Ni teaser citer ni sebelum ia ditayangkan kat NTV7 Berbalik pada soalan saya di atas atau tajuk post ni, […]