Blog Apiz2u
Blog Petua dan Produk Perniagaan Internet dan Dunia Guaman

Web Atau Blog Baru Saya

unlock-iphone-selangor-cheap.gifAgak lama tak update blog ni, saya dah beli domain dan hosting sekali, so lepas ni saya akan lebih bertumpu di web/blog saya http://hapizrajali.com. Sekarang tengah setup lagi web saya ni. jadi sebelum tu saya nak bagitau pada anda yang memang suker giler atau memang teringin sangat nak beli atau memiliki IPHONE, saya ada offer baik punyer, tak tipu nyer.setakat ni memang diakui ini antara harga yang termurah di Malaysia. Bak kata omputih, “Let’s the price do the talking.””Klik kat gambar bawah ni:

phone_hero20071019.png

Advertisements

One Response to “Web Atau Blog Baru Saya”

  1. selamat berblog. semoga selepas ini weblog anda padat dengan informasi dan cerita2 menarik…
    tiada yang mustahil dalam berblog 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: