Blog Apiz2u
Blog Petua dan Produk Perniagaan Internet dan Dunia Guaman

Magpic-Gambar saya di Majalah Time?

Alangkah bagus dan bangganya kalau gambar saya memang dimuatkan di Majalah Time, apatah lagi di muka depan! Anda pun tentu teringin kan? Tengah saya melayari internet tadi, saya terjumpa satu website untuk upload gambar kita untuk jadi cover majalah-majalah terkenal, so saya pun nak give it a try.so inilah hasilnya, not bad.Bile plak malaysia nak buat servis macam ni, walaupun bukannya di alam realiti, kat dalam internet pun jadi ler… Anda boleh try kat link di bawah ni.

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Subscribe to Time Magazine at an 86% discount!

Advertisements

One Response to “Magpic-Gambar saya di Majalah Time?”

  1. Put your picture on more magazine covers @ http://www.FakeMagazineCover.com (thousands of photo mash-ups to play with).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: